Departamente

Sănătate

Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea recunoaște autonomia fiecărui individ și puterea lui de alegere dată de Dumnezeu. În loc să impună standarde de comportament, adventiștii se invită unul pe altul să trăiască ca exemple pozitive ale iubirii și îngrijirii lui Dumnezeu.

O parte a acestui exemplu include îngrijirea sănătății noastre – noi credem că Dumnezeu ne cheamă să ne îngrijim de trupurile noastre, tratându-l cu respectul pe care o merită o creație divină.

Adventiștii cred că cheia pentru sănătate se află într-o viață de echilibru și temperanță. Natura creează o mulțime de lucruri bune care duc la o stare de sănătate vibrantă. Apa pură, aerul proaspăt și lumina soarelui – atunci când sunt utilizate în mod corespunzător – promovează o viață curată și sănătoasă.

Evitarea substanțelor dăunătoare, cum ar fi tutunul, alcoolul și substanțele care alteră mintea, conduce la minți clare și la alegeri înțelepte. O dietă vegetariană echilibrată care evită consumul de carne, împreună cu consumul de leguminoase, cereale integrale, fructe uscate, fructe și legume, împreună cu o sursă de vitamina B12, va promova o sănătate puternică.

O astfel de sănătate este un dar al unui Dumnezeu iubitor care vrea să trăim în abundență. Când beneficiem de o asemenea dragoste, simțim un sentiment de recunoștință și apreciere față de creatorul nostru.

Din acest motiv, adventiștii aleg să-L laude pe Dumnezeu cu o viață plină de bucurie.

(Visited 393 times, 1 visits today)
Dacă ai putea salva 3 vieţi printr-un simplu gest, ai sta pe gânduri?

Picătura de Viaţă

Dacă ai putea salva 3 vieţi printr-un simplu gest, ai sta pe gânduri? Picătura de Viaţă este o campanie de donare de sânge organizată de către AMiCUS București cu sprijinul Centrul de Transfuzie Sang…

Read More


Legume de primăvară

Legumele de primavară, proaspete și cu gust, îți fac viața mai frumoasă și dieta mai sănătoasă!

Read More


Fisticul

Fisticul reprezintă o sursă excelentă de vitamina B6, de fibre, proteine, tiamină, cupru, mangan, fosfor, vitamina K, potasiu, magneziu și fier, dar conține și antioxid…

Read More


Beneficiile vitaminei B7

Biotina este o vitamină solubilă în apă, importantă în metabolismul acizilor grași, aminoacizilor și glucozei. Organismul are nevoie de biotină pentru a transforma grăs…

Read More


Porumbul dulce

Porumbul dulce este o varietate foarte apreciată a cerealei originare din America Centrală, în special datorită gustului foarte plăcut și a texturii fragede.

Read More


Sparanghel

Sparanghelul este o legumă fără frunze, cu multiple beneficii pentru sănătatea noastră.

Read More