Departamente

Copii

Isus a făcut o declarație profundă despre copii când vorbea discipolilor Săi: "Lăsaţi copilaşii să vină la Mine şi nu-i opriţi, căci Împărăţia lui Dumnezeu este a unora ca ei "(Luca 18:16).

În timp ce discipolii se temeau că copiii ar putea să-L deranjeze pe Isus, Mântuitorul ia îmbrățișat și le-a afirmat valoarea.
Înțeleptul rege Solomon a spus: „Copiii sunt un dar al Domnului” (Psalmul 127: 3). Adventiștii de ziua a șaptea sunt de acord, creând o cultură care încurajează dezvoltarea copiilor cu cluburi de tineret, tabere de vară și alte evenimente în aer liber, adunări internaționale de tineret, programe săptămânale de școală de sabat, călătorii de misiune, școli biblice de vacanță și un sistem educațional de calitate de la nivel elementar la universitar.

Solomon a oferit, de asemenea, acest sfat parental: „Îndreaptă-ți copiii pe calea cea dreaptă, și când sunt mai în vârstă, ei nu o vor părăsi” (Proverbe 22: 6). Biserica sprijină părinții prin programe și publicații, subliniind importanța formării timpurii a copiilor. Abordarea adventistă a creșterii copiilor se concentrează asupra creșterii spirituale. Dar, de asemenea, subliniază alegerile de stil de viață sănătos și învățarea intelectuală care duce la servicii utile în comunitate și în lume.

Copiii sunt un dar care trebuie returnat lui Dumnezeu. Ellen White, co-fondator al bisericii, a spus: „Părinții și mamele ar trebui să-și privească copiii ca membri mai tineri ai familiei Domnului, angajați să-i edifice pentru cer.”

(Visited 870 times, 1 visits today)

Program al Corului de Copii Învingători

 Sâmbătă - 15 Decembrie (ora 11:00), corul de copii al Bisericii Învingători va susține programul intitulat „Dar la iesle”. Cu această ocazie copiii vor să mulțumească Domnului Isus pentru grija…

Read More