Departamente

Misiunea femeii

În timpul slujirii lui Isus pe pământ, El a apreciat contribuțiile femeilor și a ridicat statutul lor. De exemplu, El a inițiat o conversație profundă cu o femeie samariteană care a evanghelizat ulterior întregul său oraș (Ioan 4). El a protejat femeia prinsă în adulter și a provocat-o să înceapă o viață nouă (Ioan 8).

El a apărat mamele care și-au adus copiii la El (Marcu 10). În timpul ultimelor sale momente pe cruce, El a făcut aranjamente pentru îngrijirea propriei mame (Ioan 19).

Când o femeie păcătoasă a turnat pe picioare un parfum scump, El a oprit critica privitorilor și a declarat: „Oriunde se propovăduiește această Evanghelie în toată lumea, această femeie va fi amintită pentru ceea ce a făcut” (Matei 26:13).

Biserica Adventistă urmează exemplul lui Hristos, adresându-se femeilor din toată lumea și oferind iubire, sprijin și îmbogățire. Adventiștii slujesc femeilor prin crearea unui sistem de sprijin pentru rănirile femeilor și crearea unui forum pentru abordarea subiectelor și a problemelor care afectează femeile din și în biserică.

Biserica promovează, de asemenea, programe de îndrumare a femeilor tinere și de susținere a realizărilor lor academice printr-un program de burse. Cele șase zone principale de îngrijire care ghidează funcționarea bisericii in ajutorul femeii sunt: ​​sănătatea, abuzul, sărăcia, volumul de muncă al femeilor, lipsa formării, educația și analfabetismul.

Aceste probleme afectează femeile din toate culturile, clasamentul social și țările. Biserica Adventistă se străduiește să îngrijească femeile în biserică și în comunitate, în timp ce le împuternicesc să devină puternice femei ale lui Dumnezeu în domeniile studiului biblic, rugăciunii, creșterii personale și a comunității.

Slujirea lui Hristos a ridicat femeile și, la rândul lor, biserica împuternicește femeile să-L slăvească.

(Visited 586 times, 1 visits today)