Acasa

Proiecte

Lumea Mea este un loc în care oamenii găsesc speranța.

Când descrie un moment de răscruce în viața lui Isus împreună cu discipolii săi, biblia spune că Isus "le-a arătat întreaga însemnătate a iubirii" Ioan 13.1

Cum a arătat Isus discipolilor cât de departe ar merge dragostea lui? Îndepărtează îmbrăcămintea sa exterioară, înfășurând un prosop în jurul taliei și mergând de la discipol la discipol – spălându-le picioarele.

Demonstrația finală a iubirii este să slujească.

Lăsând la o parte propriile noastre agende, trăim angajamentul nostru față de bunăstarea celorlalți, adesea în propriul nostru disconfort.

Viața aduce adesea o lovitură dureroasă concetățenilor noștri din această lume. Poate fi vorba despre o comunitate fără apă curată, un copil fără acces la educație sau poate despre o mamă care se străduiește să ofere copiilor cele mai bune condiții deși nu vede posibilități.

În fiecare zi, Duhul lui Dumnezeu îi motivează pe oameni să acționeze în altruism și sacrificiu de sine pentru a schimba lumea pe care alții o întâlnesc ca fiind un loc fără speranță.

Adventiștii de ziua a șaptea consideră că avertizarea de a iubi pe Dumnezeu cu toată mintea, inima și sufletul tău conduce în mod firesc la angajamentul de a-ți iubi aproapele prin acțiuni de bunătate și slujire.

Sunteți invitat să descoperiți câteva dintre modalitățile prin care încercăm să schimbăm lumea. Mai mult decât atât, sunteți invitați să vă alăturați și să descoperiți cum Dumnezeu vrea să schimbe lumea prin voi „.

(Visited 300 times, 1 visits today)
Dacă ai putea salva 3 vieţi printr-un simplu gest, ai sta pe gânduri?

Picătura de Viaţă

Dacă ai putea salva 3 vieţi printr-un simplu gest, ai sta pe gânduri? Picătura de Viaţă este o campanie de donare de sânge organizată de către AMiCUS București cu sprijinul Centrul de Transfuzie Sang…

Read More


De ce nu sunt adventiștii fundamentaliști?

„Adventiștii de ziua a șaptea nu sunt fundamentaliști”, a spus profesorul de istorie bisericească al Universității Andrews Nicholas Miller, în deschiderea sesiunii plenare a conferinței „Situating Adv…

Read More


Adventiștii subliniază compasiunea față de refugiați la sediul Organizației Națiunilor Unite

Migranții și refugiații nu sunt „probleme care trebuie rezolvate”, ci persoane vulnerabile care trebuie tratate cu respect și compasiune, au spus participanții la simpozionul ce a avut loc luni, 22 ia…

Read More