Departamente

Tineret

Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea a început ca o inițiere în Silicon Valley, condusă de tineri cu viziune și pasiune pentru o cauză. Oameni precum Ellen White, John Loughborough, J. N. Andrews, Uriah Smith și John Harvey Kellogg au avut un impact semnificativ asupra Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea în curs de dezvoltare.

În prezent, tinerii continuă să influențeze și să energizeze Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea. De fapt, mai mult de jumătate dintre adventiștii din întreaga lume au vârste cuprinse între 16 și 40 de ani.

Biserica își îngrijește și împuternicește tinerii membri, nu numai la nivel local, ci și prin departamentul mondial al ministerelor de tineret, care supraveghează ministerele pentru anumite categorii de vârstă. Licuricii sunt un club pentru copii cu vârsta cuprinsă între 6 și 9 ani, cu un milion de membri în întreaga lume. Exploratorii, cu 2 milioane de membri, este destinat tinerilor cu vârste cuprinse între 10 și 15 ani. Grupul Companionilor se străduiește să răspundă nevoilor spirituale, sociale și de stil de viață ale celor de la vârsta de 16 ani până la vârsta de 20 de ani. Societatea Tinerilor Adventiști – creată de tineret pentru tineri cu mai bine de 125 de ani în urmă – acum leagă 10 milioane de tineri pe toate continentele globului.

Declarația misiunii departamentului de Tineret reflectă accentul pus pe serviciul și încrederea în abilitățile generației tinere: „Să conducă tinerii într-o relație de mântuire cu Isus Hristos și să îi ajute să îmbrățișeze chemarea la ucenicie”.

Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea se concentrează asupra tineretului, deoarece este îndatorată pentru începuturile sale și depinde de ei pentru viitorul său.

(Visited 425 times, 1 visits today)

CANTEC LA BETLEEM

Salutare tuturor! Ma bucur sa va pot scrie din nou si ma bucur sa va pot face de asemenea o noua invitatie la cea mai frumoasa Sarbatoare. Haideti cu noi VINERI 14 DECEMBRIE ora 19:00 sa ne intoarcem…

Read More


Dacă ai putea salva 3 vieţi printr-un simplu gest, ai sta pe gânduri?

Picătura de Viaţă

Dacă ai putea salva 3 vieţi printr-un simplu gest, ai sta pe gânduri? Picătura de Viaţă este o campanie de donare de sânge organizată de către AMiCUS București cu sprijinul Centrul de Transfuzie Sang…

Read More


Sabatul Recunoștinței

"Aduceţi-vă aminte de minunile pe care le-a făcut, de minunile Lui şi de judecăţile rostite de gura Lui" 1 Cronici 16:12

Read More