Acasa

Blog

Program Sabat 22 –23 februarie 2019


Gânduri inspirate

„Spiritul care rămâne blând sub provocare vorbeşte cu mai multă forţă în favoarea adevărului decât oricare argument, oricât de puternic. – Hristos, Lumina lumii, p. 353
Aşa cum roua şi ploile liniştite cad asupra plantelor care se ofilesc, tot aşa de blânde să fie şi cuvintele voastre, când căutaţi să-i scoateţi pe oameni din întunericul în care se află. Planul lui Dumnezeu este ca mai întâi să atingă inima. Trebuie să rostim adevărul cu iubire, având încredere că El le va da putere pentru transformarea vieţii. Duhul Sfânt va lipi de suflet cuvântul care este rostit cu iubire. – Divina vindecare, p. 157
Un spirit blând şi amabil, un comportament curtenitor şi plăcut îl pot salva pe cel ce greşeşte şi poate acoperi nenumărate păcate. Manifestarea lui Hristos în caracterul tău va exercita o influenţă transformatoare puternică asupra tuturor celor cu care ajungi în legătură. Domnul Hristos trebuie să fie vizibil zi de zi în comportamentul şi viaţa ta, iar El Îşi va descoperi prin tine puterea creatoare a Cuvântului Său, care exercită o influenţă duioasă şi sensibilă, dar suficient de convingătoare şi de puternică pentru a reface în sufletul omului caracterul frumos al Domnului Dumnezeului nostru. – Cugetări de pe Muntele Fericirilor, p. 129.” (Citatele de mai sus fac parte din compilaţia Sfaturi pentru o slujire creştină eficientă, de Ellen G. White, pp. 313–314.)


Vineri seara

 • Apusul soarelui 17:54
 • 19:00 – Serviciu divin – prezbiter Gigi Vaţe

Sâmbătă dimineaţă

 • 8:30 – Instructorii Şcolii de Sabat
 • 9:00 – Momente de meditaţie şi rugăciune
 • 9:30 – Şcoala de Sabat
 • 10:40 – Pauză
 • 11:00 – Predică – pastor Claudiu Goran – Să nu mărturiseşti strâmb...

Sâmbătă după-amiază

 • 16:00 – Prietenii Bibliei
 • 17:00 – Seminar organizat de către Şcoala „Mihai Ionescu” – Cum să ne creştem copiii în era digitală, psiholog Diana Gavajuc

Anunţuri:

 1. Sâmbătă, 23 februarie 2019, începând cu ora 16:00, clasa Prietenii Bibliei va continua cu lecţiile „Botezul” şi „Acte de cult comemorative”.
   
   

 2. Luni, 25 februarie 2019, de la ora 19:00, se desfăşoară ora de rugăciune a tinerilor, iar marţi, 26 februarie, ora 18:30, este programul obişnuit al orei de rugăciune al seniorilor.
   

 3. Reamintim tuturor importanţa notării pe bileţelul din plicul de daruri a destinaţiei sumelor oferite. Biserica noastră are nevoie de un buget generos pentru funcţionare, iar surorile şi fraţii noştri au ocazia să contribuie cu mici sume pentru cheltuielile curente. Vă mulţumim!
   

 4. În perioada 01–09 martie 2019, în comunitatea noastră se desfăşoară Săptămâna de Rugăciune a Tinerilor. În fiecare seară, de la ora 19:00, ne vom întâlni cu invitaţii tinerilor la biserică.
   

 5. Binecuvântarea şi prezenţa lui Dumnezeu să se manifeste permanent în viaţa sărbătoriţilor noştri. Fie peste ei harul Lui!

 6. În Sabatul din 02 martie 2019, imediat după serviciul divin, este programată o adunare administrativă pentru un scurt raport financiar.


(Visited 109 times, 1 visits today)